Bakan Karaismailoğlu Tokat'ta Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Bakan Karaismailoğlu Tokat'ta Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tokat’a geldi.

2020-06-26
Bakan Karaismailoğlu Tokat'ta Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tokat'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Tokat Valisi Sayın Dr. Ozan Balcı, Milletvekilleri ve il protokolü tarafından Tokat Havalimanında karşılandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Tokat programı kapsamında Vali Sayın Dr. Ozan Balcı, Milletvekilleri ve il protokolü ile Yeni Tokat Havalimanında incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Tokat'taki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Kanal Tokat ve Hıdırlık Köprüsünde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Vali Sayın Dr. Ozan Balcı ve Milletvekilleri ile Bakanlık yatırım programında yer alan ve yapımı devam eden Tokat-Niksar karayolu güzergahında incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı ve Milletvekillerimiz ile Tokat-Niksar karayolu şantiye sahasını ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, "Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayacak 2x2 (duble) yolumuz tamamlandığında güvenli ve konforlu ulaşım yollarıyla birlikte bölgesel kalkınmanın da ivmesini artırmış olacağız." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Valiliği ziyaret ederek, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Bakan Sayın Adil Karaismailoğlu, Tokat'ta devam eden kamu yatırımları ile ilgili Vali Sayın Dr. Ozan Balcı'dan bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanım Sayın Adil Karaismailoğlu, Vali Sayın Dr. Ozan Balcı ve Milletvekilleri beraberinde Belediye Başkanı Sayın Eyüp Eroğlu'nu ziyaret ederek, Tokat'ta devam eden belediye yatırımları ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanım Sayın Adil Karaismailoğlu, ziyaretlerine PTT Hizmet Binasını ziyaret etti. Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, PTT çalışanları ve vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.Daha sonra Yerel Yönetimler ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmasında yerel yönetim ve STK temsilcileri bir araya geldi.
Tokat Çevre Yolunda incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Bakan tarihi mimari yapısıyla dikkat çeken Mevlevihane Müzesini ve Bey Sokağını gezdi. Tarihimizin önde ge len devlet adamlarını ağırlayan, Tokat'ın kültürel mirası olan Tarihi Yüksek Kahve ve Demokrasi Müzesini ziyaret ettikten sonra Cumhuriyet Meydanında Atatürk'ün Tokat'a teşriflerinin 101. yıl dönümü kutlama programına katıldıktan sonra Tokattan ayrıldı.
Sayfa Başı