Tokat Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) Genel Kurulu yapıldı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Tokat Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) Genel Kurulu yapıldı

Tokat Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) Genel Kurulu yapıldı.

2021-03-28
Tokat Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) Genel Kurulu yapıldı
Tokat Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) Genel Kurulu yapıldı.
Covit salgını (pandemi) nedeniyle ertelenen Tokat Sanayici Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) Genel Kurulu Ataşehir Kaşıbeyaz Restoranda yapıldı.
TOSİAD Genel Kurulu Divan Başkanı İstanbul Cumhuriyet Savcısı Aydın Şen oldu. Açılış ve yoklama yapıldıktan sonra divan başkanlığına İstanbul Cumhuriyet Savcısı Aydın Şen seçildi. Genel Kurulun ikinci toplantısı olduğundan çoğunluk aranmadan başladı. Salgın/Pandemi koşullarına dikkat edilen toplantıda şehitlerimiz için saygı duruşu ile başladı. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasından sonra kurulların seçimine geçildi ve tek liste ile seçime gidildi.
TOSİAD'I 2023'e Taşıyacak Yönetim Kurulu
Süleyman Kaya Başkan
Aydın Ergüden Başkan Yardımcısı
Yavuz Selim Kihtir Başkan Yardımcısı
Bekir Erol Başkan Yardımcısı
Ömer Şahin Başkan Yardımcısı
Lütfi Köşker Genel Muhasip
Erdoğan Erdoğdu Genel Sekreter
Ahmet Boyraz Yönetim Kurulu Üyesi
Bertan Kale Yönetim Kurulu Üyesi
Salih Tanrıverdi Yönetim Kurulu Üyesi
Cahit Açıkkapı Yönetim Kurulu Üyesi
Ayhan Güneş Yönetim Kurulu Üyesi
Yusuf Efe Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa Seçkin Yönetim Kurulu Üyesi
Coşkun Sağ Yönetim Kurulu Üyesi
Murat Görel Yönetim Kurulu Üyesi
Hüseyin Erdem Yönetim Kurulu Üyesi
Mehmet Bolat Yönetim Kurulu Üyesi
Denetleme Kurulu
Kıymet Altekin Çelik
Cemal İncesoyluer
Oğuz Şen
Duran Yılmaz
İlker Bekleyici
Ümit Uçar
Disiplin Kurulu
Ahmet Aktaş
Emre Mısırlı
Sinan Genç
Salih Yağız
Nazmiye Akarslan Durgut
Ercan Şahin
Tokatlı Sanayici ve İşadamları Derneğinin yapılan olağan kongresinde, Türkiye'nin tanınmış avukatlarından Süleyman Kaya'nın tek liste ile girdiği genel kurulda oybirliğiyle Başkan seçildi. TOSİAD Başkanı Av. Süleyman Kaya, kongresonrası genel kurul üyelerine bir teşekkür konuşması yaptı. TOSİAD'ın kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış başkanlara, yönetim ve üyelerine teşekkür eden Başkan Kaya, "Hep birlikte başaracağız. Ne başarılarımız nede başarısızlıklarımız bir kişinin üzerinde olmayacak. TOSİAD'ın adına ve misyonuna yakışır bir şekilde, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hepbirlikte Tokat olacağız" dedi. Ülkemizin içinde bulunduğu pandemiye bağlı ekonomik buhran olduğunu belirten Başkan Kaya, iş insanlarımızın bu zor günlerinde, TOSİAD olarak stratejik destek ve proje hazırlamada katkı sunacaklarını söyledi.
TOSİAD Başkanı Süleyman Kaya, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Yönetim kadememizin yanısıra bünyemizde temalı çalışma oluşturacağız. Biz burada, iş insanlarımıza hizmet üreteceğiz.Özellikle, Tokat'tan ne alırız değil, Tokat'a ne yapabiliriz anlayışında olacağız. Çok kıymetli Tokatişadamlarımız la bir araya gelerek, ortak akılla bir consarsiyum oluşturup, iş ve istahdama yönelik bir üretim merkezini hayata geçirebiliriz. Kısaca, üretmek için var olacağız tüketmek için değil. İnsan odaklı ve herşey Tokat için anlayışıyla hareket edeceğiz. Öteleyen ve ötekileştiren değil, birleştiren ve kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz. Yol haritamızın temelinde birlik beraberlik vardır. Gönlümüzde
açık, kapımızda açık" ifadelerini kullandı.
Süleyman Kaya Kimdir?
1964'te İstanbul Galatasaray'da doğan Süleyman Kaya Tokat GOP Lisesi mezunu. Hava Harp okulundan ayrılıp Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine giren Kaya, 1987 yılında buradan mezun olarak Avukatlık stajı yaptı. Avukatlık stajı yaparken aynı zamanda Tokat Ticaret Lisesi'nde de öğretmenlik yaptı. Evli ve 4 çocuk babası olan Avukat Süleyman Kaya, 1989 yılından itibaren Tokat, Ankara ve İstanbul'da Avukatlık yapmaktadır. Avukatlığın yanında ziraat ve sanayi sektörlerinde de iş hayatını sürdürüyor. Tokatta kurucusu olduğu Cam Fabrikası halen üretimine devam etmektedir.
Sayfa Başı