Erbaa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri, şehitlerimiz için Büyük Camide okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

2022-07-19
Erbaa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü

Tüm yurtta olduğu gibi Erbaa'da da Vatan, Bayrak, Ezan Uğruna... Türkiye Aşkına

15 Temmuz'un 6'ncı yıl dönümünde, aynı ruh ve inançla, Tek Yürek, Tek Ses, Tek Bilek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri, şehitlerimiz için Büyük Camide okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.
Akabinde; Erbaa Kaymakamı ve beraberindeki İlçe Protokolü tarafından, 15 Temmuzda şehit olan Özel Hareket Polisimiz Birol Yavuz'un ailesi ve gazilerimiz Hasan Şahin ve Recai Baş ziyaret edildi.
Yapılan ziyaretler sonrası, ilçe şehitliği ziyaret edilerek, şehitlerimize dualar okundu. Akabinde Kaymakamımız, ilçe protokolü ve halkımız, şehide saygı yürüyüşü yapmak üzere şehitlikten, cumhuriyet meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirdi.
İlçe protokolü, vatandaşlarımız ile birlikte Şehitlikten yürüyerek Cumhuriyet meydanına gelinmesinin ardından, Cumhuriyet Meydanımızda açılan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi temalı fotoğraf sergisi gezilerek günün anlam ve önemi adına açılan anı defteri dolduruldu.
Cumhuriyet meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program devam etti. Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını yaptılar. Sancak Yarışı ve Sancağın Nöbet sırasında Protokol'e teslimi yapıldı; demokrasi nöbeti tutulmasının ardından selaların okunmasıyla program sona erdi.

Sayfa Başı