Erbaa Belediyesi tarafından büyük bölümü tamamlanan Park Vadi 2’nci etapta Son Durum | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa Belediyesi tarafından büyük bölümü tamamlanan Park Vadi 2’nci etapta Son Durum

Erbaa Belediyesi tarafından büyük bölümü tamamlanan Park Vadi 2’nci etapta otopark ve sahil yolu çalışmaları devam ediyor.

2023-09-28
Erbaa Belediyesi tarafından büyük bölümü tamamlanan Park Vadi 2’nci etapta Son Durum

Erbaa Belediyesi tarafından büyük bölümü tamamlanan Park Vadi 2'nci etapta otopark ve sahil yolu çalışmaları devam ediyor.

Erbaa Belediyesi tarafından büyük bölümü tamamlanan Park Vadi Millet Bahçesi 2'nci etapta otopark ve gölet kenarında sahil yolu oluşturmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Park Vadi 2'nci etabın cazip bir yaşam alanına dönüştüğünü ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Erbaalılara ilk etabıyla doğa ile iç içe olma imkanı sunan, yapımını tamamlamak üzere olduğumuz 2'nci etabıyla büyütüp geliştirdiğimiz Park Vadi Millet Bahçesi; her yaştan hemşehrimiz için cazip bir yaşam alanına dönüşüyor. Kamelyaları, aydınlatmaları, çevre düzenlemeleri, yürüyüş yolları ve ağaçlandırması biten Park Vadi 2'nci etapta otopark ve sahil yürüyüş yolunun tamamlanması için çalışmalarımız sürüyor. Tamamlandığında, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları, piknik alanları, sosyal etkinlik alanları ve açık hava sineması gibi birçok yeniliğin olacağı Park Vadi 2'nci etabı; hemşehrilerimizin dilediğince eğlenebileceği, dinlenip spor yapacağı güvenli ve huzurlu bir yaşam alanına dönüştürüyoruz. Erbaa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyor, mutlu ve umutlu bir Erbaa için çalışıyoruz." dedi.

Sayfa Başı